Veranderen van les

Als u van les verandert, geldt voor de nieuwe les dezelfde procedure als “lid worden”. U kunt zich bij de nieuwe les aanmelden en vragen of er nog plaats is en of er ingeschreven kan worden. Als dit mogelijk is, levert u bij de nieuwe les een (blauw) wijzigingsformulier in, omdat de leiding akkoord moet gaan. De leiding zorgt ervoor dat het bij de ledenadministratie terecht komt.

 

Doorstroming naar een andere groep

Wanneer op verzoek van de leiding er doorstroming plaatsvindt naar een andere groep, dan hoeft daar geen wijzigingsformulier voor te worden ingevuld. 

 

Tweede lesuur

Voor het volgen van een tweede lesuur kunt u een wijzigingsformulier inleveren. Op dit formulier kunt u aangeven dat het voor het volgen van een tweede (of derde, etc.) lesuur is. Voor elk volgend extra lesuur wordt per 5 maanden het volgende in rekening gebracht: 

Tweede lesuur  € 50,00 
Derde lesuur € 15,00
Vierde lesuur € 10,00
Vijfde lesuur en volgende € 5,00

Voor verdere informatie over de contributie kunt u terecht op de pagina 'Contributie', in het hoofdmenu onder 'Lidmaatschap'. Mocht u verder vragen hebben dan kunt u een e-mail sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. .

free joomla templatesjoomla templates
(C) 2017  G.V. Orion - Putten